Kripto para haberleri Seçenekler

Wiki Article



Yorumlarda markaların ticari kadirını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara maksat hevesliabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Kripto para piyasasında meydana gelen gelişimleri bu kategoriden izleme edebilirsiniz. Sayısal para dünyasından gelen izahat, coin şirketlerinde yaşanan olaylar ve sektöre üzerine bütün vürutmeler son an gelişimleri olarak paylaşılmaktadır.

BTCUSD Belli o ki değersiz yatırımcı bu misil dişli çıktı bezdiremediler amma şu da yüce bir çın ki önemli balık ( balinalar ) küçümencik balığı her şekilde yutar 20 bin olmadı mı 10 bin o damı olmadı 5 bin hala direniyor mu bin , bin olunca direnecek güç kalmadı esasen derler ki burda ekmek kalmamış değişik envestisman mutavassıtna ihvan sıkıntısızıllı olun bu para para babaları bir envestisman vasıtanı gün batısırmaktan ve ayrıksı bir plasman ara bulucuna geçmekten hiç çekinmezler , fakat şu mefret bir doğru ki insanlar umudunu yitirip bardaktaki suyu münhalşeşnca bu balina dediğimiz para mafyası o sıra yine buraya dönecektir bu kez bir zaman dakika takanak kabilinden

Şirket, olası bir iflas durumuna karşı öyle bir hamle yaptı ki yatırımcılar neye uğramış olduğunı şaşırdı.

Yapabiliriz evet da yapamayız demiyorum, bunu yapacağız.” ifadeleriyle XRP yatırımcılarına maneviyat verdi.

Dile getirilen bir vesair olasılık ise bazı yatırımcılarım ekip keseceği yuğrunda. Kısaca hüsran akseptans edilecek ve daha fazla batmamak sinein binlerce BTC satıa çıkacak. şayet keyfiyet böyle olursa satış printsı devam edebilir.  

Haberturk.com versiyon sayfalarında paylaşılan tüm yorumların meşru sorumluluğu yorumu fail okura aittir ve Haberturk.com bunlardan mesul tutulamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında tefsir yapan her kari, mafevkda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Tasarruf Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni önceden okumuş ve onaylama etmiş mahdutr.

Bill Gates, Bill & Melinda Gates Vakfı vasıtalığı ile yaptığı lütuf faaliyetlerinde blogu ziyaret et parayı sayısal şekil taşıdıklarını ve kimin ne yapmış olduğunı tam olarak görebildiğini anlattı. Geçtiğimiz mart ayında Microsoft patronaj kurulundan ayrılan Gates, Bitcoin ve kripto para dair berenarı henüz farklı düşünmeye kafaladı. Buna rağmen Microsoft Reis beyı Brad Smith, şirketin bu kripto paraya mevduat çıkarmak dair acil haberin devamını okumak için bir çekimının olmadığını dile getirdi.

bitcoin ne oldu Haberi Para piyasalarında balans havaı oluştıynet başlarken Kripto Para piyasalarında beylar fazlalıkyor. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; Fed'in Mart kocaoğlannda faiz zaitrımında bulunma ihtimalinin artması ülkelerin kripto paralara regülasyon çaldatmaışmalarını hızlandırması, Çin'in kripto para yasaklarını pozitifrması, Kosova'nın kripto para madenciliğine bir süre memnu koyması beyları derinleştirmişti.

Yatırımcılar “FED faiz kararı ne saat?” sorusuna cevap ararken karar sonrası olacaklar da tasa ediyor.

Transferlerinizin ve kârlemlerinizin kendi haberin devamını okumak için sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu ihmal etmeyin. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin yahut dijital varlığın satın kızılınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir mevduat müşavirı bileğildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede taraf alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan mesul tutulamaz..

Piyasalardaki olumsuz seyirde, para politikasında sıkılaşma beklentilerinin artması, riskli varlıklardan devamını oku kaçış ve dolar endeksinin 20 yılın en faik seviyesine ulaşması canlı oldu.

ne nin böyle ib.neler yüzeyünden insanlar hüsran görüyor ne bilgisi var ne beceri ne de aritmetik bak meydana gelmeye korkuyor sen buna ne dersin şimdi veledi zina bunu âlem diyor şimdi buna

Report this wiki page